Apróhirdetés Megosztás a Közösségi Oldalakon

Közösségi Oldalak népszerűsége ma már természetes. Így vagy úgy, de ma már mindenki ismer vagy akár használ is közösségi oldalakat. A különböző híroldalak próbálnak a látogatóik kedvében járni és lehetőséget biztosítanak, hogy egy-egy hírt a felhasználók megoszthassanak a kedvenc közösségi oldalukon és megvitathassák azt. A megyeiapro.hu szintén lehetőséget biztosít, hogy az egyes apróhirdetéseket a felhasználók megoszthassák.

Miért is jó ez?

Mindenkinek vannak ismerősei, akiket akár végig is telefonálhatnának, hogy nem érdekli-e őket az általunk eladásra kínált autó, ingatlan vagy egyéb általunk eladni kívánt termék, szolgáltatás. Természetesen mindenkit végigtelefonálni nem kis munka lenne a telefonszámláról nem is beszélve. Egyszerűbb megoldás, ha feladjuk a hirdetést a megyeiapro.hu oldalon, majd a megosztás gombok segítségével megosztjuk kedvenc közösségi oldalunkon az apróhirdetést, így minden ismerősünket egy gombnyomással értesítettünk.

Természetesen nem csak saját, hanem mások hirdetését is megoszthatjuk, főleg ha tudjuk, hogy egyik barátunk vagy ismerősünk pont olyan autót keres vagy pont ilyen szolgáltatásra lenne szüksége; vagy ha segíteni szeretnénk ismerősüknek és hirdetését minél szélesebb körben megismertetjük a megosztás segítségével.

Hol Van a Megosztás Gomb?

  • Hirdetés feladás és aktiválás után közvetlenül lehetőséget kapunk az apróhirdetés megosztására.

    Megosztás Hirdetés Aktiváláskor

    Megosztás Hirdetés Aktiváláskor

  • Az adott hirdetés megtekintésénél az apróhirdetés alsó sávjában kis ikonokkal jelöltük a megosztási lehetőségeket.

    m1-teljes2

    Hirdetés megosztása

Milyen Közösségi Oldalakhoz van Megosztási Lehetőség?

Jelenleg az iWiW, Twitter és Facebook közösségi oldalak támogatottak, később és igény esetén bővítjük újabb közösségi oldalakkal.

Nincs kapcsolódó bejegyzés.

Valamennyi hozzászólást az RSS 2.0 hírcsatornán lehet követni. Szóljon hozzá, vagy adjon a saját honlapjáról egy visszakövetést.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.