Kérdések és Válaszok – Nem kaptam meg a hirdetésaktiváló kódot, miért?

Az aktiváló kódokat az aprórendszer hirdetés feladás után automatikusan küldi a megadott e-mail címre.
Az alábbi okok valamelyike lehetséges, ha nem kapta meg az aktiváló kódot.

  1. Hibásan megadott e-mail cím. Gyakran előfordul, hogy egy-egy betű lemarad vagy elütésre kerül. Különösen az alábbi e-mail címek esetén: freemail.hu , citromail.hu, gmail.com . Javasoljuk ellenőríze le többször is, hogy jól adta-e meg az e-mail címét.
  2. Hirdetés adatok megadása után tovább lépve a hirdetés még nem kerül rögzítésre, csupán egy előnézeti kép jelenik meg. Itt szükséges a hirdetés mentése, az aktiváló kód csak ezután lesz elküldve e-mailben.
  3. Ingyenes e-mail szolgáltató hiba. Javasoljuk, hogy ne használjon freemail.hu és/vagy citromail.hu e-mail címeket. Ezek a szolgáltatók gyakran túlterheltek és órákba vagy akár napokba is telhet, mire az aktivál e-mail megérkezik. Előfordul, hogy az email végleg elvész és nem érkezik meg ezekre a címekre. Inkább használjon gmail.com, hotmail.com vagy egyéb ingyenes szolgáltatókat.
  4. Előfordulhat ritkán, hogy nálunk gyűlnek fel az e-mailek és több 10 percbe kerül a kiküldésük. Ebben az esetben hamarosan megfogja kapni az e-mailt.

Javasoljuk, hogy regisztrált felhasználóként adja fel a hirdetését. (Ha már adott fel nálunk aktív hirdetést, akkor regisztrált felhasználónk, egyébként a regisztrációt itt éri el. Kattintson ide!).  Ebben az esetben a hirdetését már nem kell aktiválnia, így nem kell várnia aktiváló e-mailre.

Nincs kapcsolódó bejegyzés.

Valamennyi hozzászólást az RSS 2.0 hírcsatornán lehet követni. Szóljon hozzá, vagy adjon a saját honlapjáról egy visszakövetést.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.