Hirdetés Feladás immár Több Ezer Kategóriában

Sok ezer hirdetés között gyakran elvesznek az egyes hirdetések. Bár az érdeklődők jönnének, olykor nem is látják a hirdetést, a nem megfelelő kategorizált hirdetés esetén vagy ha egy kategóriában túl sok hirdetés van.

Ezen próbáltunk segíteni azzal, hogy új kategória rendszert vezettünk be, amelynek során sokkal szélesebb skálán lehet kategóriákba rendezni a hirdetéseket, ezáltal a leendő érdeklődők is pontosabban tudnak szűrni, célzottabba tudnak keresni érdeklődési körüknek megfelelően.

Ha valaki korábban például használt polgári lakást keresett, akkor bizony át kellet nézni az összes ingatlan hirdetést, hogy vajon hol lehet ilyen.
Most egyszerűsödött a helyzet, ingatlanokon belül megtalálja a használt ingatlanokat, azon belül a polgári lakást.

Ha valaki korábban Mazda használt gépjárművet szeretett volna keresni, akkor bizony az összes jármű hirdetést átkellet böngészni. Jelenleg elég a használt autó kategórián belül az adott márka kategóriában, ez esetben Mazda, böngésznie.

Reméljük, hasznos lesz az új apróhirdetés kategorizálás mind a hirdetőknek, mind az érdeklődőknek. Ingyenes hirdetés feladás.

Nincs kapcsolódó bejegyzés.

Valamennyi hozzászólást az RSS 2.0 hírcsatornán lehet követni. Szóljon hozzá, vagy adjon a saját honlapjáról egy visszakövetést.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.