3 Ingyenes Fotó Feltöltés Hirdetéséhez

Sokan kérték és ez valóbban hiányzó funkció volt, azaz hogy egy adott hirdetéshez több képét is fel lehessen tölteni. Mostantól ingyenesen, akár 3 db fénykép is feltölthető egy adott apróhirdetéshez.

Valóbban hasznos dolog, ha egy hirdetéshez több képet is meg lehet adni. Egyrészt így jobban meg tudja mutatni a hirdető mit is szeretne eladni vagy hirdetni.. Másrészt könnyebben- és jobban meg tudja vizsgálni az érdeklődő a hirdetésünk tárgyát,így kiszűrve azokat, akiket kevésbé érdekel vagy akiknek nem is igazán tetszik és csak az időnket rabolná.

Lássunk néhány példa, hogyan használjuk ki a 3 fénykép feltöltés lehetőséget:

  • Egy használt autó esetében akár elölről, oldalról és belülről is készülhet kép, már majdnem olyan, mintha a leendő vevő körbejárna az autókat.
  • Ingatlan esetén készíthetünk képet a legfontosabb helységekről, azaz a nappaliról, a konyháról és a fürdőszobáról. Mivel ezeken a helyeken töltjük az időt, így ezek az izgalmasabb helyek és nem a kazán vagy spájz.
  • Kiskutyák eladása esetén egy fotót készíthetünk a szülő kutyusról és egy – kettőt a kölyökkutyákról.
  • Használt elektronikai berendezés esetén, egyet a készülék elejéről, egyet a csatlakozókról és egyet a kellékekről (pl.: távirányító, vezetékek, stb.)

Egy kép sok olyan információt hordozhat, amit elfelejtünk vagy nem is tudunk leírni egy hirdetés feladásakor. Mindig érdemes legalább 1-2 képet feltölteni.

Ha még nem adott fel hirdetést, akkor hirdetés feladás.
Ha módosítani kívánja a már feladott hirdetését, akkor belépés hirdetés módosításhoz.

Nincs kapcsolódó bejegyzés.

Valamennyi hozzászólást az RSS 2.0 hírcsatornán lehet követni. Szóljon hozzá, vagy adjon a saját honlapjáról egy visszakövetést.

Vélemény, hozzászólás?

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.