Legutóbbi bejegyzések

Mitől függnek az ingatlanok árai?

Budapest nem csak fővárosként játszik nagy szerepet, de a lakás- és ingatlanpiac fő színtere is. A lakásárak nagyon változóak, hisz nem mindegy, hogy Budapest mely kerületében található az ingatlan, és függ annak állapotától is. Csökkenthet vagy növelhet az ingatlan értékén az is, hogy milyen a közlekedés azon a városrészen, van-e mellette forgalmasabb út, és mennyire csendes környezetben található. (more…)

Így optimalizálja apróhirdetéseit a jobb eladása érdekében

Az internet és a Google világában kicsit is otthonosan mozgók számára nem újdonság, hogy a látogatottság növelésének érdekében rendkívül fontos a keresőoptimalizálás. Miként weboldalak esetében a linképítést, a megfelelő kulcsszavak használatát, a Google-barát szövegezést és az online marketinget tartjuk döntő fontosságúnak, úgy apróhirdetéseink feladásakor is érdemes odafigyelni az optimalizálás követelményeire, hiszen így a feladott hirdetés többekhez juthat el, vagy jobban szem előtt lesz. Javasolja a kulcsszo.hu keresőoptimalizáló weboldala. (more…)

Hogyan adjuk fel hitel és pénzügyi hirdetésünket?

Hirdetésfeladás kapcsán manapság elfelejthetjük a költséges, és a kevesek által megtekintett újsághirdetéseket, hiszen a világháló e téren is hasznos segítőtársnak bizonyul. Mielőtt azonban sűrű napirendjében csupán néhány pillanatot szánna arra, hogy valamelyik apróhirdetési oldalon feladja hirdetését, érdemes átgondolnia, hogy mire érdemes kiemelten odafigyelnie annak érdekében, hogy minél többekhez jusson el az Ön által közvetíteni kívánt információ. (more…)

SMS Szám Változás

Az SMS szolgáltatás Teljes kiemelés telefonszáma 2013. április 15.-ével a korábbi 06/90-619-007 számról a 06/90-888-310 -es számra változott. Egyéb adatokban nem történt változás.

3 Ingyenes Fotó Feltöltés Hirdetéséhez

Sokan kérték és ez valóbban hiányzó funkció volt, azaz hogy egy adott hirdetéshez több képét is fel lehessen tölteni. Mostantól ingyenesen, akár 3 db fénykép is feltölthető egy adott apróhirdetéshez. (more…)

Hirdetés Feladás immár Több Ezer Kategóriában

Sok ezer hirdetés között gyakran elvesznek az egyes hirdetések. Bár az érdeklődők jönnének, olykor nem is látják a hirdetést, a nem megfelelő kategorizált hirdetés esetén vagy ha egy kategóriában túl sok hirdetés van. (more…)

5 +1 Hasznos Tipp Álláskereséshez

Aktuális bejegyzésünkben szeretnék néhány hasznos tippet adni álláskeresőknek.

  1. Szűrjük Ki a Kamu Hirdetéseket! – Csak olyan hirdetésre jelentkezzünk, ami mögött komoly munkáltatót sejtünk. Ilyen esetekben mindig megtalálhatjuk a pontos nevet és elérhetőségeket a hirdetésben. A túl magas kereset és túl kevés munka okot ad a gyanakvásra. (more…)

Nyomtatott Apróhirdetés vagy Online Apróhirdetés ?

Az internetes apróhirdetők megjelenésével csökkent a nyomtatott hirdetőlapok népszerűsége. Kérdés viszont, hogy vajon képes lesz-e egyeduralkodóvá válni a hirdetés online módja. Cikkünkben összehasonlítjuk a nyomtatott és virtuális aprókat. (more…)

Tippek az Online Hirdetéshez és Előnyei

Egyre több lehetőség kínálkozik napjainkban dolgaink eladására, az online hirdetőoldalak megjelenésével. Régebben kénytelenek voltunk végigmenni az újsághirdetés-feladás bonyolult procedúráján, ami nemcsak hogy költséges volt, de sokkal kevesebben is látták ezáltal eladni kívánt dolgainkat, mint az internetes apróhirdető oldalakon. (more…)

Apróhirdetés Megosztás a Közösségi Oldalakon

Közösségi Oldalak népszerűsége ma már természetes. Így vagy úgy, de ma már mindenki ismer vagy akár használ is közösségi oldalakat. (more…)